Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:10:23 ) fetishfantasy Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

fetishfantasy: fetishfantasy is een erotische chat met fictieve profielen van mannen en vrouwen die van extreem houden en bi manndie BDSM gerelateerd zijn

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Vind gelijkgestemden op ExtreemSexcontact.nl. Deel je fantasieen, wensen en diepste geheimen met andere liefhebbers van extreme sex. Ontmoet nieuwe mensen voor extreem sex contact uit NL en BE


fetishfantasy is een dating site die gebruik maken van fake profielen die zij zelf hebben toegevoegd. De reacties die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om op hen te reageren, want zodra je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per verstuurd bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving op fetishfantasy.nl overrompelt met overdreven veel berichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen.

fetishfantasy in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van conversaties tussen geregistreerde mannen en chatpals van kinky vrouwen en mannen meestal vrouwen. Helaas komem er desondanks de dure kosten per bericht, nooit offline afspraakjes uit voort!
logo fetishfantasy fetishfantasy
logo fetishfantasy https://fetishfantasy.nl
fetishfantasy: fetishfantasy is een erotische chat met fictieve profielen van mannen en vrouwen die van extreem houden en bi manndie BDSM gerelateerd zijn

Wat kost fetishfantasy?

Kosten voor aankoop credits en Herroepingsrecht voor fetishfantasy.nl

voor het chatten doormiddel van berichten met nep profielen op fetishfantasy is een credit-bundel verplicht.

Door een credit kun je maar eenmaal bericht sturen. Daarentegen betaal je met de duurste creditpakket (tegen het tarief) nog steeds €0,85 per bericht dat je verstuurd. Maarja, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Ten slotte is het niet mogelijk om offline afspraakjes te vinden met de profielen op deze site al beweren ze bijna altijd dat dat gewoon kan.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook nul berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over voldoende aan credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credit bundel nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels kunnen voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De kosten op fetishfantasy.nl voor het aanschaffen van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo fetishfantasy
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

fetishfantasy specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching