Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:20:06 ) flirt-plek Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

flirt-plek: flirt-plek is een fantasie achtige erotische chatsite met gemodereerde profielen van sexy mannen en vrouwen en opzoek naar genegenheid

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Live flirts veel singles profielen op Flirt Plek, online chat en single contact advertenties, flirtplek voor gratis dating en flirten, veel date plezier.


flirt-plek is een intieme datingsite met fake profielen die ze zelf hebben ontwikkeld. De chat berichten die je binnen krijgt worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want zodra je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje.



Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving op flirt-plek.com overspoeld met vele chatberichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen.

flirt-plek in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van contact tussen geregistreerde mensen en entertainment profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo flirt-plek flirt-plek
logo flirt-plek https://flirt-plek.com
flirt-plek: flirt-plek is een fantasie achtige erotische chatsite met gemodereerde profielen van sexy mannen en vrouwen en opzoek naar genegenheid

Wat kost flirt-plek?

flirt-plek kosten voor de aanschaf van credit-pakket en Herroepingsrechten

Om contact te kunnen maken met valse chatters op flirt-plek zijn credit-pakketten verplicht.

Door één credit kun je slechts eenmalig berichtje zenden. Maar zijn de kosten bij bij het laagst mogelijke credit-bundel () als nog tenminste bijna één euro per bericht. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een kleine tweehonderd aan credits aankopen. Uiteindelijk is het onmogelijk om echte afspraakjes te regelen al doen ze meestal overkomen dat dat wel zo is.

Als je geen creditbundel heb gekocht, kun je geen berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over genoeg credits hebt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket kan je alleen alleen voor de conversatie worden gekocht. De creditkosten op flirt-plek.com voor de aanschaf van credits zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo flirt-plek
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

flirt-plek specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching