Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:56:39 ) flirthotel Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

flirthotel: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die seksueel actieve chatters, flirthotel gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Flirten doet u in het grootste Flirt Hotel van België! We hebben ondertussen meer dan 200.000 actieve leden. U kan hier flirten met vrouwen en mannen uit uw regio. Schrijf u nu gratis in en kom meteen in contact met andere leden en u kan uw seksuele interesses de vrije loop kan laten gaan! Ben ji...


flirthotel is een erotische datingwebsite met voornamelijk fake profielen die ze zelf hebben gecreëerd. De chatberichten die je ontvangt worden bijna altijd geschreven door chat operators die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per berichtje.



Meestal word je direct na je aanmelding op flirthotel.be overladen met soms honderden chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben.

flirthotel in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van gesprekken tussen echte personen en ingehuurde chatters prijzige kosten per bericht.
logo flirthotel flirthotel
logo flirthotel https://flirthotel.be
flirthotel: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die seksueel actieve chatters, flirthotel gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Wat kost flirthotel?

flirthotel.be kosten voor de aankoop van credit-pakketten en het recht op herroeping

Om te kunnen communiceren met de chatoperators. op flirthotel moet je eerst altijd een credit bundel hebben genomen.

Door met 1 van je credits te betalen kun je maar eenmalig berichtje verzenden. Aan de andere kant zijn de kosten bij het meest besparende credit-bundel (bij laagste kosten per bericht) nog gewoon tenminste €1,00 per chatbericht. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een slordige 180,- euro aan een creditbundel uitbesteden. Uiteraard is het onmogelijk om echte ontmoetingen te regelen via deze datingsite al wekken ze bijna altijd de indruk dat dat gewoon mogelijk is.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je 0 berichten beantwoorden of lezen. Op het moment dat je over genoeg aan credit-tegoeden beschikt, is t lezen gratis. Ook zijn credits nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel behoor je uitsluitend voor de conversatie worden ingekocht. De creditkosten op flirthotel.be voor het aanschaffen van credits zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo flirthotel
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

flirthotel specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching