Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:25:04 ) flirtmeester Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

flirtmeester: flirtmeester is een neppe erotische chatdienst met neppe profielen van sexy vrouwen en opzoek naar erotisch getinte chats

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Spannend flirten en meer doe je bij Flirtmeester.nl. Sinds 1999 de Grootste Flirt Community van Nederland en België - Aanmelden is 100% Gratis & Anoniem


flirtmeester is een dating site met fictieve profielen die zij zelf hebben gecreëerd. De chat berichten op je flirtmeester.nl account worden bijna allemaal geschreven door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per berichtje.



Meestal word je rap na je registratie op flirtmeester.nl overspoeld met overdreven veel reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben.

flirtmeester in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chatgesprekken tussen geregistreerde mensen en chatpals met hoge kosten per bericht.
logo flirtmeester flirtmeester
logo flirtmeester https://flirtmeester.nl
flirtmeester: flirtmeester is een neppe erotische chatdienst met neppe profielen van sexy vrouwen en opzoek naar erotisch getinte chats

Wat kost flirtmeester?

flirtmeester.nl kosten bij kopen creditbundels en het recht op herroeping

Om deze nep profielen aan te kunnen spreken op flirtmeester zijn credits pakketten vereist.

Met één credit kun je slechts een bericht beantwoorden. Daarentegen betaal je met het meest besparende pakket (bij laagste kosten per bericht) als nog wel bijna één euro per bericht dat je verstuurd. Maar goed, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een kleine tweehonderd aan een creditbundel te investeren in een bundel. Uiteraard is het bij alle profielen onmogelijk om echte ontmoetingen te verwezenlijken al zeggen ze vaak dat dat gewoon kan.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over voldoende credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook zijn de credits nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel kan je alleen enkel voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De prijzen op flirtmeester.nl voor de aanschaf van credits zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo flirtmeester
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

flirtmeester specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching