Gaybuddy: gaybuddy is een van de grotere social hangouts voor gays opzoek naar sex

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Gaybuddy is opgericht in 2016 en is een datingsite die zich uitsluitend op de homoseksuele mannen richt. Na het inschrijven kom je er al snel achter dat de meeste gebruikers toch opzoek zijn naar een sexdate, sex relatie of one night stand. Dus ben je bijvoorbeeld opzoek naar een een leuke twink of geile beer? Neem dan eens gratis een kijkje tussen de duizenden gays op deze gaydating site. Zo is deze gaysite goed geschikt voor homo’s die opzoek zijn naar een eenmalig seksafspraakje, maar vind je ook mannen die op zoek zijn naar een serieuze gay relatie. Toch is het overgrote deel op deze snel groeiende gay datingsite opzoek naar een seksuele ontmoeting.

Gaybuddy veilig en betrouwbaar?

Gaybuddy beschikt niet over een keurmerk en ook de algemene voorwaarde geeft geen uitsluiting over entertainment profielen. Daardoor is het moeilijk om uit te sluiten of er fake/nep profielen op deze datingsite staan. Desondanks de betrouwbaarheid in twijfel genomen kan worden is deze gay datingsite wel zeer geschikt om discreet te werk te gaan. Zo vragen zij niet veel informatie tijdens het inschrijven en is de site SSL versleuteld. Het design van de website is wel gewoon fris, modern en gebruiksvriendelijk.

Gaybuddy alternatieven voor meer resultaat

Squirt.org alternatief voor Gaybuddy
Gaybuddy alternatief squirt.org
8.0/10

Guys-dating.nl alternatief voor Gaybuddy
Gaybuddy alternatief g-dating
7.0/10

Gaydatespot.nl alternatief voor Gaybuddy
Gaybuddy alternatief Gaydatespot
5.8/10

Gaybuddy in het kort

logo Gaybuddy Gaybuddy
Gaybuddy: gaybuddy is een van de grotere social hangouts voor gays opzoek naar sex logo Gaybuddy

Wat kost Gaybuddy?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Gebruiksgemak
7 / 10
Functionaliteit
7 / 10
Klantenservice
4 / 10
Kosten
6 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gabin ( jaar) 29 november 2018
Ik raad Gaybuddy niet aan Gabin over Gaybuddy

Hallo,
Ik ben gaybuddy gaan proberen sinds ik geen weg meer kon vinden in het zoeken naar een man.. ik heb wat onderzoek gedaan hier en daar, kwam wel wat negatieve reacties tegen van andere mannen. Echter weerhield mij dit niet om eens te gaan kijken, sterker nog ik ben zelfs blij dat ik ben gaan kijken.
Leuke mannen en ik heb een leuke erotische date gehad. Iets waar ik eindelijk mijn behoefte kan bevredigen. aanradertje

auteur van de beoordeling
Dennis ( jaar) 27 november 2018
Ik raad Gaybuddy niet aan Dennis over Gaybuddy

Negativity all over the place. Begrijpelijk aan de ene kant.. als je niet slaagt in het vinden van een man, laat staan een erotisch avontuur, aan de andere kant heb ik zo iets van.. ' geen website is perfect ' dus laat dat klagen lekker achter wegen.
Voor mij erg geslaagd en dit is voor herhaling vatbaar. Leuke knappe mannen iets waar ik heel de tijd naar uit kijk. Leuke intieme date gehad en dit gaat zeker nog een keer gebeuren.

auteur van de beoordeling
Wilco ( jaar) 5 november 2018
Ik raad Gaybuddy niet aan Wilco over Gaybuddy

Leuke datingsite met leuke mannen. scoort toch voor mij ruim boven gemiddeld. Echt geweldig. Een leuke date gehad met een happy end :)

auteur van de beoordeling
Alex ( jaar) 5 januari 2018
Ik raad Gaybuddy niet aan Alex over Gaybuddy

Hele (te) leuke kerel reageerde en was alleen maar bedoeld om credits te milken. Wilde alleen via de site berichtjes sturen. Volgens mij zit de site hier zelf achter. Ben gelijk uitgeschreven en profiel verwijderd.

auteur van de beoordeling
Matt ( jaar) 28 oktober 2017
Ik raad Gaybuddy niet aan Matt over Gaybuddy

Deze lui van gaybuddy spammen op andere populaire site's zoals bullchat. Na een kijkje werd er geadverteerd met nepprofielen. Reden om niet terug te komen, de markt is reeds verzadigd.

logo Gaybuddy
Onze score 5.8
Gemiddelde beoordeling
54 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 153 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Gaybuddy specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching