Gaychat: Gaychat is het chat gedeelte van gay.nl

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Gaychat.nl is één van de meest bekende online chatrooms speciaal voor homoseksuele mannen. Deze chatbox van de GUTS Holding werd opgericht in 2000 en is sinds die tijd ook erg populair onder de homoseksuele gemeenschap. Zolang het niet te druk is op deze gay chat kun je hier gratis inloggen. Wanneer het drukker is vragen ze je om via de telefoon eenmalig €1,50 te betalen. Ook zijn er elke dag weer duizenden gaychatters die inloggen op deze chatsites. Daarnaast wordt deze website redelijk goed onderhouden door de beheerders ervan.

Gaychat.nl is na Bullchat.com de grootste chatsite voor homoseksuele mannen in Nederland. Terwel er op Bullchat vier keer zo veel chatters online zijn zitten er op deze chat van gay.nl minder fakers. Daarnaast kom je ook hier van alles tegen; van jonge twinks tot gay bears met ervaring. Zo kun je anoniem chatten en cammen met duizenden gelijkgestemde bij jou in de buurt. Vooral de webcamfunctie is erg populair en ook het inloggen kan veilig en met je eigen gay profiel. Bovendien kun je op ieder moment zien hoeveel mannen er online zijn op de gaychat-chatbox en welk deel daarvan een webcam gebruiken tijdens het chatten.

GayChat Alternatieven Voor Snelle Sex Afspraakjes met Gay's

Squirt.nl
gay chat alternatief squirt.org
8.0/10

Squirt.nl
Bullchat alternatief g-dating
7.0/10

Squirt.nl
Gaychat alternatief Gaybuddy
5.8/10

Gaychat in het kort

logo Gaychat Gaychat
Gaychat: Gaychat is het chat gedeelte van gay.nl logo Gaychat
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
4 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Gebruiksgemak
5 / 10
Functionaliteit
5 / 10
Klantenservice
5 / 10
Kosten
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pietje ( jaar) 21 september 2019
Ik raad Gaychat niet aan Pietje over Gaychat

Vergane glorie. Erg weinig chatters actief. En dan ook 9 van de 10 keer zeggen dat je moet betalen omdat het 'te druk' is. Ik hoop dat niemand hier nog intrapt. Dit verdienmodel is deels verantwoordelijk voor de downfall, net als het vreselijk achterhaalde design.

auteur van de beoordeling
henk ( jaar) 15 september 2019
Ik raad Gaychat niet aan henk over Gaychat

hallo sinds een paar weken zijn er mannen die alleen een betaalde link aan je toesturen bvb helmuth283 , rrr122
gr henk

auteur van de beoordeling
Mark ( jaar) 15 april 2018
Ik raad Gaychat niet aan Mark over Gaychat

Ik ben zelf als homoseksuele man van 51 jarenlang actief geweest op gay chat. In deze jaren heb ik ontzettend veel dates gehad met mannen, vaak alleen voor de seks. De meeste van deze ervaringen waren positief, helaas ook wel negatieve ontmoetingen. Soms alleen teleurstellingen als je voor niks komt opdagen kilometers verderop, maar ook wel een paar keer foute boel. Een keer geslagen in mijn gezicht en bestolen van mijn portemonnee en een duur horloge. Op bullchat hoor je dit soort verhalen veel vaker terug, maar toch.

Sinds mijn laatste slechte ervaring op gaychat heb ik definitief de knoop doorgehakt en ben ik gestopt met afspraakjes via chatsites. Daarnaast was ik inmiddels ook wel toe aan vaste partner en een serieuze relatie. Na wat positieve berichten en tips van vrienden ben ik het maar is op gayparship gaan proberen. De eerste date was het gewoon niet voor mij, een man met een ex vrouw en kinderen. De tweede man die ik afsprak is het uiteindelijk geworden. Na een paar zeer goed geslaagde dates besloten we om samen te gaan wonen. Ben nu erg gelukkig met mijn vriend en we doen veel leuke dingen samen. Ja hoor, dit doet mij beter dan die jaren op gaychat wat gewoon een soort verslaving was.

auteur van de beoordeling
Gaychat Helpdesk ( jaar) 8 januari 2018
Ik raad Gaychat niet aan Gaychat Helpdesk over Gaychat

Beste,
Wat vervelend om te lezen dat je onze service via de klantenservice-kanalen met 1 ster beoordeelt. Graag kom ik met je in contact om te onderzoeken waar wij in jouw ogen fouten hebben gemaakt, zodat we deze kunnen herstellen.
Met vriendelijke groet,
Thomas
Gaychat klantenservice
Mail: info@gaychat.nl

auteur van de beoordeling
kontebonker ( jaar) 22 november 2017
Ik raad Gaychat niet aan kontebonker over Gaychat

Gaychat schrijft: Gaychat.nl is na Bullchat.com de grootste chatsite voor homoseksuele mannen in Nederland. Het feit dat deze site nog maar 1 reactie heeft hieronder zegt nogal iets over de populariteit. Bullchat zit al over de 80 reacties heen.
Gaychat was ooit populair met dezelfde nadelen als bullchat nu: fakers drugs hoeren. En je moest er ook nog voor betalen. Kortom je kreeg als het druk is weinig terug. Geen wonder dat iedereen destijds vertrok naar het gratis bullchat.
Wel heb ik het idee dat de clientele iets serieuzer is en minder fakegedrag maar ja dat vindt je helaas overal, zelfs op 'serieuze' kanalen als grindr

logo Gaychat
Onze score 7.8
Gemiddelde beoordeling
42 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 170 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Gaychat specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching