Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:16:41 ) Gaydatespot Review » 8 Ervaringen & Klachten (2022)

Gaydatespot: Gay hangout voor mannen opzoek naar online seks

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

Gaydatespot is opgericht in 2012 maar heeft pas na de technische ontwikkelingen van het platform enige bekendheid gekregen. Zo richt deze datingsite zich uitsluitend op mannen met een homoseksuele geaardheid opzoek naar seksueel contact. Nadat je je hebt ingeschreven kom je er al snel achter dat er meer gebruikers opzoek zijn naar sex, dan een serieuze relatie. Daarnaast is gay date spot de ideale plek voor mannen die nog maar net uit de kast zijn en nog ontdekkend zijn. Dit doordat de site geheel discreet is en er relatief gezien weinig gebruikers zijn ten opzichte van vele andere gaysites. Neem gerust een kijkje op deze gaydate spot als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een eenmalige seksuele ontmoeting. Bovendien kun je deze gaydatingsite gratis uitproberen door op de button "Gaydatespot gratis uitproberen" te drukken.

Gaydatespot veilig en betrouwbaar?

Gaydatespot beschikt niet over keurmerken zoals het thuiswinkelwaarborg of veilig daten. Wel is deze gay site SSL beveiligd waardoor ze wel een veilige online plek bieden om discreet te kunnen daten.

Daarnaast kun je in de algemene voorwaarde geen uitsluiting terugvinden over het gebruik van entertainment profielen. Daardoor is het lastig om uit te sluiten dat er ook fake profielen op deze datingsite aanwezig kunnen zijn. Echter is het goed mogelijk om een date te vinden op deze site maar blijf wel alert op fakers en volg zo nodig onze tips om fake profielen te kunnen herkennen.

Gaydatespot in het kort

logo Gaydatespot Gaydatespot
logo Gaydatespot https://gaydatespot.nl
Gaydatespot: Gay hangout voor mannen opzoek naar online seks

Wat kost Gaydatespot?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Peter (66 jaar) 28 juli 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan Peter over Gaydatespot

Fake fake fake, kost je enorm veel geld om vragen te beantwoorden maar geen van die gebruikers zijn echt

auteur van de beoordeling
Peter (66 jaar) 27 juli 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan Peter over Gaydatespot

Gaydatespot.nl is volledig onbetrouwbaar. Gelukkig kwam ik er snel achter ( na 2x 10€ aan credits) en heb mijn profiel verwijderd. Ik had overduidelijk te maken met fake gebruikers (of het was steeds dezelfde persoon, want in alle profielen werden dezelfde taalfouten gemaakt en ze vertelden nooit iets over zichzelf). Op mijn vragen kwam iedere keer gelijk een antwoord, wat gewoon té toevallig is dat die personen steeds maar online zijn. Maar dat antwoord was eigenlijk nooit een antwoord maar altijd weer een nieuwe vraag om mij weer geld uit mijn zak te kloppen want elke chat/bericht kost je 1 credit(in mijn geval 1 euro). Ik heb met 5 verschillende gebruikers geprobeerd verder te gaan op een andere chatsite of per email of whatsapp, maar daar was de andere kant dan altijd op tegen of reageerden daar weer op met een nieuwe vraag. Hele slimme truc om je snel veel credits te laten besteden.

auteur van de beoordeling
daniel ( jaar) 5 juni 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan daniel over Gaydatespot

site is een en al fake .. trap er niet in berichten versturen kosten geld en ze houden je aan het lijntje zodat het snel oploopt in de kosten

auteur van de beoordeling
daniel ( jaar) 5 juni 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan daniel over Gaydatespot

site is een en al fake .. trap er niet in berichten versturen kosten geld en ze houden je aan het lijntje zodat het snel oploopt in de kosten

auteur van de beoordeling
daniel ( jaar) 5 juni 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan daniel over Gaydatespot

site is een en al fake .. trap er niet in berichten versturen kosten geld en ze houden je aan het lijntje zodat het snel oploopt in de kosten

auteur van de beoordeling
daniel ( jaar) 5 juni 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan daniel over Gaydatespot

site is een en al fake .. trap er niet in berichten versturen kosten geld en ze houden je aan het lijntje zodat het snel oploopt in de kosten

auteur van de beoordeling
daniel ( jaar) 5 juni 2018
Ik raad Gaydatespot niet aan daniel over Gaydatespot

site is een en al fake .. trap er niet in berichten versturen kosten geld en ze houden je aan het lijntje zodat het snel oploopt in de kosten

auteur van de beoordeling
Expert ( jaar) 4 december 2017
Ik raad Gaydatespot niet aan Expert over Gaydatespot

Deze gaydating site komt exact overeen met gaybuddy.nl en overigens ook het zelfde bedrijf. Alleen staan er hier 3 x minder gebruikers ingeschreven. Ook lopen de kosten snel op wanneer je actief gebruik wilt maken van dit datingplatform.

logo Gaydatespot
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
54 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 92 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 8 eerlijke ervaringen

Gaydatespot specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching