Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:21:40 ) gayerotiek Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

gayerotiek: gayerotiek is een op lust gebaseerden chat met fictieve profielen van biseksuele, gay boys

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Gay erotiek website voor Gay Sex, Gay Chat en Gay Dating GayErotiek.nl, dé plek voor gay en bi mannen om elkaar te ontmoeten voor gay sex. Hier vind je duizenden singles en stellen uit Nederland en België, die zoekende zijn naar een spannende date of geile chat. Meld je gratis aan als je vanavond nog sex zoekt!


gayerotiek is een spannende datingsite die gebruik maken van fake profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De berichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje.



Meestal word je direct na je inschrijving op gayerotiek.nl overspoeld met soms honderden reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

gayerotiek in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van conversaties tussen echte personen en entertainment profielen van leuke Gays en BI's. Echter met een hoog prijskaartje per bericht.
logo gayerotiek gayerotiek
logo gayerotiek https://gayerotiek.nl
gayerotiek: gayerotiek is een op lust gebaseerden chat met fictieve profielen van biseksuele, gay boys

Wat kost gayerotiek?

Kosten voor het aankopen van creditbundels en Herroepingsrechten voor gayerotiek

voor het uitwisselen met niet legitieme profielen op gayerotiek is een credit-pakket vereist.

Door met één van je credits te betalen kun je maar 1 bericht beantwoorden. Daarentegen betaal je bij het uitgebreidste credit-pakket (het voordeligste kosten per bericht) nog steeds meer dan 1 euro per reactie. Maar goed, daarvoor moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 aan een creditbundel betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te regelen via deze datingsite al doen ze bijna altijd overkomen dat het gewoon mogelijk is.

Wanneer je nog geen creditbundel bezit, kun je berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over aan credit-tegoeden hebt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een creditbundel nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel moeten uitsluitend voor het uitwisselen van berichten worden betaald. De prijzen op gayerotiek.nl voor aankopen van credits tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo gayerotiek
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

gayerotiek specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie18 - 35
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatie100% Gay Mannen

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching