Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:13:40 ) geilestraf Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

geilestraf: geilestraf is een ondeugende chatsite met entertainment profielen van mannen en vrouwen die BDSM gerelateerd zijn

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Verdien jij straf van een dominante vrouw? Deze strenge meesteressen geven je met plezier een geile straf!


geilestraf is een intieme datingsite met voornamelijk fictieve profielen die deze website zelf hebben toegevoegd. De berichten worden vrijwel altijd zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie op geilestraf.nl overspoeld met soms honderden reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen plannen.

geilestraf in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chats tussen geen fictieve mensen en entertainment profielen van kinky vrouwen mensen. Helaas komem er de prijzige kosten per bericht, nooit offline contacten uit voort!
logo geilestraf geilestraf
logo geilestraf https://geilestraf.nl
geilestraf: geilestraf is een ondeugende chatsite met entertainment profielen van mannen en vrouwen die BDSM gerelateerd zijn

Wat kost geilestraf?

Kosten voor het aanschaffen van credits en het recht op herroeping op geilestraf

Om geïmiteerde users te kunnen aanspreken. op geilestraf is een credit-pakket nodig.

Door 1 credit kun je eenmaal berichtje antwoorden of versturen. Anderzijds zijn de kosten met de grootste creditpakket () nog gewoon tenminste €1,00 per verstuurd bericht. Maarja, dan moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Echter is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen al beweren ze veelook al dat dat gewoon mogelijk is.

Als je geen credits hebt, kun je ook geen berichten lezen of beantwoorden. Pas als je over genoeg credits hebt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel dienen uitsluitend voor de conversatie worden aangeschaft. De bedragen op geilestraf.nl voor de aankoop van credits tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo geilestraf
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

geilestraf specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching