Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:36:07 ) gratisseks Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

gratisseks: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die seksueel actieve chatters, gratisseks chatpals gebruikt

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Gratis seks afspreken via internet is zeer makkelijk. Spreek af voor gratis sex, seks dating en contact op gratisseks.be. Meld je nu gratis aan en ga direct van start.


gratisseks is een dating site die gebruik maken van nep profielen die deze site zelf hebben ontwikkeld. De berichtjes die je ontvangt worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichten wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding op gratisseks.be overladen met overdreven veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben.

gratisseks in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van conversaties tussen geen fictieve personen en fictieve profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo gratisseks gratisseks
logo gratisseks https://gratisseks.be
gratisseks: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die seksueel actieve chatters, gratisseks chatpals gebruikt

Wat kost gratisseks?

Kosten voor het aanschaffen van credits pakketten en Herroepingsrecht op gratisseks.be

Om deze geïmiteerde profielen aan te kunnen spreken op gratisseks moet je vooraf een credit pakket hebben bekostigd.

Door één credit kun je slechts 1 berichtje zenden. Desondanks zijn de kosten bij de grootste credit-pakket (bij laagste kosten per bericht) nog steeds bijna één euro per chatbericht. Maarja, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een kleine tweehonderd aan credits aankopen. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te scoren al doen ze vaak genoeg overkomen dat het gewoon kan.

Indien je geen creditbundel heb gekocht, kun je ook nul berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over voldoende ingekochte credits hebt, kun je gratis berichten lezen. Ook zijn creditbundels nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kunnen voor een gesprek worden aangeschaft. De prijzen op gratisseks.be voor de aankoop van credits zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo gratisseks
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

gratisseks specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching