Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:54:18 ) gratisseksdate Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

gratisseksdate: Erotische chatdienst voor swingers die vrouwen en mannen, gratisseksdate chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

De grootste gratis seksdating website in Nederland en België. Gratis aanmelden & Volledig anoniem. Maak nu een gratis seksdate aan en kom direct in contact met mannen en vrouwen in de buurt.


gratisseksdate is een ondeugende dating site met daarop neppe profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De berichten worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht.



Vaak word je meteen na je aanmelding op gratisseksdate.nl overladen met veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

gratisseksdate in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van chatgesprekken tussen echte personen en berichten operators voor hoge bedragen per bericht.
logo gratisseksdate gratisseksdate
logo gratisseksdate https://gratisseksdate.nl
gratisseksdate: Erotische chatdienst voor swingers die vrouwen en mannen, gratisseksdate chatoperators gebruikt

Wat kost gratisseksdate?

Kosten voor het aanschaffen van credits pakketten en het recht op herroeping voor gratisseksdate

om chatberichten te kunnen versturen naar onbetrouwbare profielen op gratisseksdate moet je voorafgaand een bundel hebben betaald.

Met één credit kun je een single bericht antwoorden of versturen. Jammergenoeg betaal je bij de meest dure credit-pakket (tegen het laagste tarief) als nog minimaal meer dan 1 euro per bericht. Maarja, dan moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te regelen al zeggen ze in de meeste gevallen dat dat gewoon kan.

Op het moment dat je geen credits hebt, kun je niemands berichten lezen en beantwoorden. Pas als je over genoeg aan credits hebt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credits pakket nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels moeten enkel voor een gesprek worden betaald. De prijzen op gratisseksdate.nl voor aankopen van berichten tegoed bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo gratisseksdate
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

gratisseksdate specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching