Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:54:15 ) gratiswippen Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

gratiswippen: Erotische chatdienst voor swingers die gelijkgestemde chatters, gratiswippen gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Opzoek naar mannen of vrouwen om gratis mee te wippen? Dan is gratiswippen.nl the place to be! Maak nu direct gratis een account aan en kom direct in contact leden bij jouw in de regio


gratiswippen is een stoute datingsite met daarop fictieve profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chatberichten die je binnen krijgt worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding op gratiswippen.nl overspoeld met overdreven veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

gratiswippen in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van contact tussen geen fictieve mensen en chat operators voor een duur tarief per bericht.
logo gratiswippen gratiswippen
logo gratiswippen https://gratiswippen.nl
gratiswippen: Erotische chatdienst voor swingers die gelijkgestemde chatters, gratiswippen gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Wat kost gratiswippen?

Kosten voor aankoop de credits en het recht op herroeping voor gratiswippen

Om te kunnen communiceren met nepprofielen. op gratiswippen moet je eerst altijd credits hebben ingekocht.

Door een enkele credit kun je slechts één berichtje zenden. Des al niet te min betaal je met het uitgebreidste creditbundel (het voordeligste kosten per bericht) nog steeds minimaal 1 euro per bericht. Maar oke, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 creditbundel tegoed besteden. Echter is het bij alle profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dit wel mogelijk is.

Op het moment dat je geen credits hebt, kun je ook berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over aan credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook zijn de credits nodig om profielen zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels behoor je enkel voor het uitwisselen van berichten worden aangeschaft. De prijzen op gratiswippen.nl voor het inkopen van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo gratiswippen
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

gratiswippen specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching