Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:59:11 ) happygay Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

happygay: happygay is een fictieve erotische chatwebsite met fake profielen van mannen en vrouwen die aantrekkelijk zijn en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Happyrelaties is er voor iedereen die op serieus op zoek is naar contacten op basis van vriendschap, gezelligheid, plezier en misschien een nieuwe liefde.


happygay is een datingsite met daarop nep profielen die door deze website zelf worden gecreëerd. De chatberichten die je binnen krijgt worden hierbij beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichtjes wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving op happygay.nl overrompelt met tientallen reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen.

happygay in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van conversaties tussen echte mannen en berichten operators met een hoog prijskaartje per bericht.
logo happygay happygay
logo happygay https://happygay.nl
happygay: happygay is een fictieve erotische chatwebsite met fake profielen van mannen en vrouwen die aantrekkelijk zijn en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost happygay?

happygay kosten voor de aanschaf van credit-bundel en Herroepingsrechten

om conversaties te kunnen beantwoorden naar neppe profielen op happygay is een credit-bundel nodig.

Met één credit kun je slechts een single bericht versturen. Maar zijn de kosten met bij het laagst mogelijke creditbundel (bij laagste kosten per bericht) nog gewoon ongeveer een euro per verstuurd bericht. Maar oke, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een kleine tweehonderd aan een creditbundel besteden. Jammer genoeg is het onmogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze vaak genoeg overkomen dat dit juist wel kan.

Als je geen creditbundel bezit, kun je ook 0 berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over voldoende ingekochte credits hebt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook zijn credits pakketten nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel kan je alleen voorafgaans aan het chatten worden gekocht. De prijzen op happygay.nl voor het aankopen van credits tegoed bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo happygay
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

happygay specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching