Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:09:01 ) happyrelaties Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

happyrelaties: Erotische chatdienst voor swingers die gelijkgestemde chatters, happyrelaties's profielen worden beantwoord door chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Happyrelaties is er voor iedereen die op serieus op zoek is naar contacten op basis van vriendschap, gezelligheid, plezier en misschien een nieuwe liefde.


happyrelaties is een casual datingsite met fake profielen die door hen zelf worden gecreëerd. De chat berichten op je happyrelaties.nl account worden bijna altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chat operators worden getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je hiervoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding op happyrelaties.nl overspoeld met tientallen berichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen.

happyrelaties in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van contact tussen geen fictieve mannen en ingehuurde chatters voor een hoog tarief per bericht.
logo happyrelaties happyrelaties
logo happyrelaties https://happyrelaties.nl
happyrelaties: Erotische chatdienst voor swingers die gelijkgestemde chatters, happyrelaties's profielen worden beantwoord door chatoperators

Wat kost happyrelaties?

Kosten voor de aankoop van credits en Herroepingsrechten op happyrelaties.nl

Om te kunnen berichten met Om te kunnen chatten met andere profielen op happyrelaties is een credit-bundel vereist.

Door 1 van je credits in te zetten kun je slechts 1 berichtje versturen. Des al niet te min betaal je bij de hoogste pakket (het voordeligste kosten per bericht) nog steeds €0,85 per reactie. Maar oke, daarvoor moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Ten slotte is het onmogelijk om echte dates te krijgen met de profielen op deze dating site al wekken ze bijna altijd de indruk dat dat juist wel kan.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je nul berichten lezen of beantwoorden. Zodra je over ingekochte credits beschikt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn de credits nodig om chatpals zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel dienen uitsluitend voor de conversatie worden betaald. De bedragen op happyrelaties.nl voor aankopen van credits tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo happyrelaties
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

happyrelaties specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching