Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:01:37 ) iflirts Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

iflirts: iflirts is een fictieve erotischechatdienst met fictieve profielen van sexy mannen en vrouwen en opzoek naar genegenheid

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Flirten en daten op de leukste datingsite voor gezellige online chats. Date en flirt met single profielen en stuur leuke berichten en flirts. Start met Flirten op iFlirts


iflirts is een spannende datingwebsite met voornamelijk fictieve profielen die ze zelf hebben gemodereerd. De chat berichten op je iflirts.nl account worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want wanneer je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je kort na je registratie op iflirts.nl overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen.

iflirts in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van conversaties tussen geregistreerde mensen en chat operators met dure kosten per bericht.
logo iflirts iflirts
logo iflirts https://iflirts.nl
iflirts: iflirts is een fictieve erotischechatdienst met fictieve profielen van sexy mannen en vrouwen en opzoek naar genegenheid

Wat kost iflirts?

Kosten voor aankoop credits bundels en Herroepingsrecht op iflirts

Om onbetrouwbare users te kunnen aanspreken. op iflirts moet je vooraf een creditbundel hebben aangeschaft.

Door met een van je credits te betalen kun je 1 berichtje beantwoorden. Des al niet te min betaal je bij de grootste pakket (in het meest gunstige geval) nog steeds €0,85 per reactie. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om voor 180 euro aan een creditbundel uitbesteden. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de profielen op deze website al beweren ze vaak dat dat wel gewoon kan.

Als je nog geen creditbundel heb gekocht, kun je ook berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over genoeg aan credits hebt, is t lezen gratis. Ook zijn credits pakketten nodig om andere gebruikers zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels kunnen alleen voorafgaans aan het chatten worden gekocht. De bedragen op iflirts.nl voor aankopen van credits bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo iflirts
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

iflirts specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching