Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:52:35 ) ihorny Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

ihorny: ihorny is een neppe erotische chatwebsite met gemodereerde profielen van sexy mensen en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Dé sexdating site van Nederland en België! Gratis aanmelden, vandaag nog een sexdate! Zo simpel is het. Uniek in Nederland, meld jij je aan?


ihorny is een stoute datingwebsite met daarop neppe profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chatberichten worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichten wilt ingaan moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving op ihorny.nl overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben.

ihorny in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van gesprekken tussen echte mensen en chat operators voor een duur tarief per bericht.
logo ihorny ihorny
logo ihorny https://ihorny.nl
ihorny: ihorny is een neppe erotische chatwebsite met gemodereerde profielen van sexy mensen en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost ihorny?

ihorny.nl kosten aankoop credits bundel en Herroepingsrechten

Om een chatgesprek starten met niet legitieme gebruikersprofielen op ihorny is een creditbundel nodig.

Door één van je credits in te zetten kun je 1 berichtje verzenden. Nagenoeg zijn de kosten met de hoogste creditbundel (bij laagste kosten per bericht) nog gewoon minimaal 1 euro per reactie. Maar goed, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro aan een creditbundel besteden. Ten slotte is het onmogelijk om echte afspraakjes te verwezenlijken via deze site al zeggen ze veelal dat dit gewoon kan.

Wanneer je geen creditbundel bezit, kun je ook geen berichten beantwoorden of lezen. Wanneer je over voldoende aan credit-tegoeden hebt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook zijn credit-pakketten nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel kan je alleen alleen voor een gesprek worden aangeschaft. De bedragen op ihorny.nl voor het inkopen van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo ihorny
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

ihorny specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching