Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:37:46 ) ikku Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

ikku: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die vrouwen en mannen, ikku chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Wil jij gezellig chatten met vreemden? Ikku.nl is de leukste en gezelligste chatsite voor volwassen van Nederland en Belgïe. Het aanmelden is volledig gratis en anoniem


ikku is een datingsite met voornamelijk neppe profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De chatberichten worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichten wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per verstuurd bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie op ikku.nl overrompelt met vele berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen.

ikku in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chatgesprekken tussen geen fictieve mannen en chat operators voor hoge bedragen per bericht.
logo ikku ikku
logo ikku https://ikku.nl
ikku: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die vrouwen en mannen, ikku chatoperators gebruikt

Wat kost ikku?

Kosten ikku.nl bij kopen credit-pakket en Herroepingsrecht

Om deze omstreden profielen aan te kunnen spreken op ikku moet je noodgedowngen een creditpakket hebben gekocht.

Met één credit kun je maar één bericht versturen. Aan de andere kant zijn de kosten bij bij het laagst mogelijke pakket (tegen het meest voordelige tarief) nog steeds bijna één euro per reactie. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om direct voor €179,99 creditbundel tegoed uitgeven. Echter is het bij alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te krijgen via deze datingwebsite al doen ze vaak overkomen dat dit wel mogelijk is.

Als je nog geen creditbundel heb gekocht, kun je ook berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over voldoende ingekochte credits hebt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn creditbundels nodig om profielen een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket behoor je vooraf worden gekocht. De bedragen op ikku.nl voor aankopen van credits tegoed bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo ikku
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

ikku specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching