Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:26:47 ) ikslikjezaad Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

ikslikjezaad: ikslikjezaad is een erotische chatplatform met chatpals van gewilde vrouwen en mannen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Vrouwen slikken jouw zaad door en zijn verlekkerd op geile orale sex


ikslikjezaad is een spannende datingwebsite met fake profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De berichten op je ikslikjezaad.be account worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want wanneer je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje.



Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding op ikslikjezaad.be overrompelt met vele berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben.

ikslikjezaad in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van gesprekken tussen geen fictieve mensen en chat operators tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo ikslikjezaad ikslikjezaad
logo ikslikjezaad https://ikslikjezaad.be
ikslikjezaad: ikslikjezaad is een erotische chatplatform met chatpals van gewilde vrouwen en mannen

Wat kost ikslikjezaad?

ikslikjezaad kosten bij kopen credit-pakketten en Herroepingsrecht

om een bericht te kunnen verzenden naar zelf aangebrachte profielen op ikslikjezaad moet je eerst altijd een credit bundel hebben aangekocht.

Door één credit kun je een single berichtje verzenden. Echter betaal je bij de grootste pakket () als nog gewoon minimaal 1 euro per berichtje. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Uiteraard is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te verwezenlijken met de profielen op deze dating site al doen ze veelal overkomen dat dit gewoon mogelijk is.

Als je geen credits hebt, kun je ook berichten beantwoorden of lezen. Wanneer je over voldoende ingekochte credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credits pakket nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels moeten alleen vooraf worden gekocht. De prijzen op ikslikjezaad.be voor de aanschaf van een van de creditbundels zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo ikslikjezaad
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

ikslikjezaad specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching