Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:54:42 ) iloveshemales Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

iloveshemales: iloveshemales is een ondeugende chat met chatpals van she-males en transgenders

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Nummer 1 gratis datingsite


iloveshemales is een datingsite met nep profielen die door hunzelf worden gecreëerd. De chatberichten worden bijna allemaal geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie op iloveshemales.nl overladen met soms honderden reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben.

iloveshemales in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van contact tussen echte mensen en chatpals van shemales en transseksuelen. Echter voor hoge prijzen per bericht.
logo iloveshemales iloveshemales
logo iloveshemales https://iloveshemales.nl
iloveshemales: iloveshemales is een ondeugende chat met chatpals van she-males en transgenders

Wat kost iloveshemales?

Kosten iloveshemales.nl voor credits bundel en het recht op herroeping

voor het wisselen met gemaakte profielen op iloveshemales is een credits bundel verplicht.

Door één van je credits af te staan kun je een enkel berichtje zenden. Jammergenoeg betaal je met het uitgebreidste pakket (tegen het meest voordelige tarief) als nog tenminste bijna één euro per bericht dat je verstuurd. Maarja, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro creditbundel tegoed uitgeven. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen via deze website al beweren ze meestal dat dit gewoon kan.

Wanneer je nog geen credits hebt, kun je geen berichten lezen en beantwoorden. Op het moment dat je over voldoende ingekochte credits hebt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credit-pakket nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel moeten uitsluitend voor de conversatie worden aangeschaft. De kosten op iloveshemales.nl voor de aanschaf van berichten tegoed bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo iloveshemales
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

iloveshemales specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie18+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieshemale en trangenders, of liefhebbers

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching