Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:33:27 ) intensgelukkig Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

intensgelukkig: intensgelukkig is een op lust gerichten chat met creditsysteem met entertainment profielen van sekszoekende mannen en vrouwen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Lekker chatten met geile mensen in jouw buurt


intensgelukkig is een casual datingsite dat gebruik maakt van fictieve profielen die deze site zelf hebben gecreëerd. De berichtjes worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht.



Meestal word je kort na je aanmelding op intensgelukkig.nl overladen met vele berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen.

intensgelukkig in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van gesprekken tussen geregistreerde personen en fictieve profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo intensgelukkig intensgelukkig
logo intensgelukkig https://intensgelukkig.nl
intensgelukkig: intensgelukkig is een op lust gerichten chat met creditsysteem met entertainment profielen van sekszoekende mannen en vrouwen

Wat kost intensgelukkig?

Kosten intensgelukkig.nl voor de aankoop van credit-bundel en Herroepingsrecht

Om een chatconversatie te kunnen opbouwen met onbetrouwbare chatpals op intensgelukkig is een creditbundel verplicht.

Met één credit kun je slechts één berichtje beantwoorden. Nagenoeg zijn de kosten bij de meest dure pakket (het voordeligste kosten per bericht) nog gewoon €0,85 per berichtje. Maarja, daarvoor moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 credits pakket besteden. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren via deze website al doen ze veelal overkomen dat dat gewoon kan.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je 0 berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over voldoende credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een creditbundel nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

De credit-pakketten kunnen enkel voor de conversatie worden gekocht. De creditkosten op intensgelukkig.nl voor het aanschaffen van credits zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo intensgelukkig
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

intensgelukkig specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching