Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 13:59:36 ) isexchat Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

isexchat: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die seksueel actieve chatters, isexchat gebruikt profielen wat door operators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Lekker chatten met geile mensen in jouw buurt


isexchat is een stoute datingsite met daarop fictieve profielen die door hen zelf worden gemodereerd. De chatberichten worden in bijna alle gevallen geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje.



Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie op isexchat.nl overspoeld met tig tallen berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben.

isexchat in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van gesprekken tussen echte mensen en chat operators prijzige kosten per bericht.
logo isexchat isexchat
logo isexchat https://isexchat.nl
isexchat: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die seksueel actieve chatters, isexchat gebruikt profielen wat door operators wordt beheerd

Wat kost isexchat?

Kosten isexchat voor de aankoop van creditbundels en Herroepingsrecht

Om deze fictieve profielen aan te kunnen spreken op isexchat is een credit-pakket vereist.

Door 1 van je credits in te zetten kun je maar een single berichtje antwoorden of versturen. Nagenoeg betaal je bij het meest besparende pakket () nog gewoon bijna één euro per bericht dat je verstuurd. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor 180 euro creditbundel tegoed uitgeven. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte ontmoetingen te verwezenlijken via deze datingsite al wekken ze vaak de indruk dat dit wel mogelijk is.

Als je nog geen credits hebt, kun je ook geen berichten beantwoorden of lezen. Op het moment dat je over genoeg aan credits beschikt, is t lezen gratis. Ook zijn credits pakketten nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel kan je alleen voor de conversatie worden aangeschaft. De prijzen op isexchat.nl voor de aanschaf van credits tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo isexchat
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

isexchat specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching