Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:42 ) ixzy Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

ixzy: ixzy is een erotische chat website met entertainment profielen van geïnteresseerde mensen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Op zoek naar een seksdate? Meld je gratis aan op IXZY de dating site voor liefhebbers van sex en erotiek. Vind jouw ideale sex partner online!


ixzy is een uitdagende dating website dat gebruik maakt van fictieve profielen die ze zelf hebben aangemaakt. De reacties worden vrijwel altijd geschreven door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je kort na je inschrijving op ixzy.nl overrompelt met vele berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen.

ixzy in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van conversaties tussen geregistreerde personen en fictieve profielen tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo ixzy ixzy
logo ixzy https://ixzy.nl
ixzy: ixzy is een erotische chat website met entertainment profielen van geïnteresseerde mensen

Wat kost ixzy?

Kosten voor aankoop een creditbundel en Herroepingsrecht op ixzy

Om deze omstreden profielen aan te kunnen spreken op ixzy moet je daarvoor een credit pakket hebben genomen.

Door een van je credits in te zetten kun je een berichtje beantwoorden. Maar zijn de kosten met het meest besparende credit-pakket (bij het laagst mogelijke tarief) als nog gewoon minimaal 1 euro per berichtje. Maar oke, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro aan een creditbundel besteden. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te behalen al zeggen ze veelal dat dit gewoon kan.

Als je nog geen credits hebt, kun je geen berichten lezen en beantwoorden. Pas als je over voldoende credits hebt, kun je gratis berichten lezen. Ook heb je een credit bundel nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

De credit-pakketten kan je alleen voor een gesprek worden gekocht. De creditkosten op ixzy.nl voor de aankoop van credits tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo ixzy
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

ixzy specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching