Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:51:58 ) kinkyafspraakjes Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

kinkyafspraakjes: kinkyafspraakjes is een erotische chatdienst met fictieve profielen van dominante, dominante, onderdanige of switch

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Kinky afspraakjes zijn eenvoudig te regelen. Benieuwd wat een kinky dame allemaal in petto heeft? Meld je dan snel aan en ontdek het.


kinkyafspraakjes is een stoute dating website met fictieve profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De reacties worden in bijna alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze berichten wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per berichtje.



Meestal word je rap na je aanmelding op kinkyafspraakjes.nl overrompelt met vele berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

kinkyafspraakjes in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van gesprekken tussen geen fictieve mensen en ingehuurde chatters voor hoge bedragen per bericht.
logo kinkyafspraakjes kinkyafspraakjes
logo kinkyafspraakjes https://kinkyafspraakjes.nl
kinkyafspraakjes: kinkyafspraakjes is een erotische chatdienst met fictieve profielen van dominante, dominante, onderdanige of switch

Wat kost kinkyafspraakjes?

Kosten voor de aankoop van credit-pakketten en Herroepingsrecht bij kinkyafspraakjes

Om contact te maken met fictieve deelnemers op kinkyafspraakjes is een credit-bundel vereist.

Met één credit kun je slechts een berichtje antwoorden of versturen. Nagenoeg betaal je bij het meest besparende creditpakket (tegen het tarief) als nog tenminste ongeveer een euro per verstuurd bericht. Maar goed, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Daarna is het onmogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op deze datingsite al doen ze bijna altijd overkomen dat dat wel gewoon kan.

Op het moment dat je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over genoeg aan credit-tegoeden beschikt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credit bundel nodig om profielen een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

creditbundels behoor je alleen voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De kosten op kinkyafspraakjes.nl voor het aankopen van credits zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo kinkyafspraakjes
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

kinkyafspraakjes specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching