Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:49:04 ) kinkycontact Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

kinkycontact: kinkycontact is een erotische chatsite met fictieve profielen van aantrekkelijke gebruikers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Kinky, fetish BDSM contacten. Fetish sex dating. Alle kinky sexdating advertenties op een site!


kinkycontact is een dating site met voornamelijk fictieve profielen die door deze website zelf zijn gemodereerd. De reacties die je ontvangt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht.



Gewoonlijk word je direct na je registratie op kinkycontact.be overladen met vele reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben.

kinkycontact in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van contact tussen geen fictieve mensen en ingehuurde chatters prijzige kosten per bericht.
logo kinkycontact kinkycontact
logo kinkycontact https://kinkycontact.be
kinkycontact: kinkycontact is een erotische chatsite met fictieve profielen van aantrekkelijke gebruikers

Wat kost kinkycontact?

Kosten kinkycontact.be voor de aankoop van credits bundel en Herroepingsrecht

voor het beantwoorden met onbetrouwbare profielen op kinkycontact moet je daarvoor een credit pakket hebben betaald.

Door met één van je credits te betalen kun je maar eenmalig berichtje sturen. Des al niet te min zijn de kosten bij bij het laagst mogelijke creditbundel (het voordeligste kosten per bericht) als nog gewoon minimaal 1 euro per bericht. Maar oke, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor 180 euro aan een creditbundel te investeren in pakket. Vervolgens is het bij alle profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen via deze site al wekken ze vaak genoeg de indruk dat dat wel mogelijk is.

Als je nog geen credits hebt, kun je ook nul berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over genoeg aan credits beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credit-pakket nodig om profielen een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket kan je alleen uitsluitend voorafgaans aan het chatten worden betaald. De kosten op kinkycontact.be voor aankopen van berichten tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo kinkycontact
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

kinkycontact specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching