Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:32:16 ) kinkycontactjes Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

kinkycontactjes: kinkycontactjes is een fantasie achtige erotische chatwebsite met fake profielen van vrouwen en mannen die sekszoekend zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Verdien gratis credits met sexcontact. Op Kinkycontactjes.nl kan je gratis credits verdienen door het aanmaken van je profiel, het terugkeren op de site of het uploaden van een Sexy foto. Gebruik daarnaast je gratis flirts om direct in contact te komen. Ontvang gratis credits en flirts!


kinkycontactjes is een opwindende dating website met voornamelijk nep profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De berichten op je kinkycontactjes.nl account worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd.



Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding op kinkycontactjes.nl overrompelt met soms honderden reacties van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen.

kinkycontactjes in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van gesprekken tussen geregistreerde mensen en chatpals met hoge kosten per bericht.
logo kinkycontactjes kinkycontactjes
logo kinkycontactjes https://kinkycontactjes.nl
kinkycontactjes: kinkycontactjes is een fantasie achtige erotische chatwebsite met fake profielen van vrouwen en mannen die sekszoekend zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Wat kost kinkycontactjes?

Kosten voor credits en Herroepingsrecht voor kinkycontactjes

Om te kunnen praten met de profielen. op kinkycontactjes moet je voorafgaand een credit pakket hebben aangeschaft.

Door 1 van je credits af te staan kun je slechts een enkel berichtje antwoorden of versturen. Anderzijds betaal je met het meest besparende credit-bundel (bij het laagst mogelijke tarief) nog steeds minimaal 1 euro per berichtje. Maarja, dan moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 creditbundel tegoed betalen. Vervolgens is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte dates te vinden al beweren ze vaak genoeg dat dit wel gewoon kan.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook geen berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over genoeg ingekochte credits hebt, kun je gratis berichten lezen. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

De credits kan je alleen uitsluitend voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De bedragen op kinkycontactjes.nl voor de aankoop van een van de creditbundels zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo kinkycontactjes
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

kinkycontactjes specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching