Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:45:36 ) kinkycontacts Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

kinkycontacts: kinkycontacts is een fictieve BDSM chatdienst met profielen voor BDSM-liefhebbers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Kinky, fetish BDSM contacten. Fetish sex dating. Alle kinky sexdating advertenties op een site!


kinkycontacts is een dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die door hen zelf worden gecreëerd. De chatberichten die je ontvangt worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichten wilt reageren moet je hiervoor betalen per verstuurd bericht.



Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving op kinkycontacts.nl overrompelt met soms honderden reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen.

kinkycontacts in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chatgesprekken tussen geregistreerde personen en chat operators van onderdanige sub chatters mensen. Helaas komem er de hoge bedragen per bericht, nooit offline dates uit voort!
logo kinkycontacts kinkycontacts
logo kinkycontacts https://kinkycontacts.nl
kinkycontacts: kinkycontacts is een fictieve BDSM chatdienst met profielen voor BDSM-liefhebbers

Wat kost kinkycontacts?

Kosten voor de aankoop van een credit-pakket en het recht op herroeping bij kinkycontacts

om berichtjes te kunnen naar valse profielen op kinkycontacts is een creditpakket verplicht.

Door een van je credits af te staan kun je maar één bericht beantwoorden. Desondanks zijn de kosten met bij het laagst mogelijke credit-pakket (in het meest gunstige geval) als nog gewoon €0,85 per chatbericht. Maarja, dan moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te regelen al doen ze veelal overkomen dat dit juist wel kan.

Indien je geen creditbundel heb gekocht, kun je 0 berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over genoeg aan credits hebt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn credits pakketten nodig om andere gebruikers zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

De credits kan je alleen alleen voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De kosten op kinkycontacts.nl voor het inkopen van credits zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo kinkycontacts
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

kinkycontacts specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching