Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:31:40 ) kinkywandelgids Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

kinkywandelgids: Erotische chatdienst voor mannen en kinky mensen, kinkywandelgids maakt gebruik van operators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Wil jij de touwtjes in handen hebben of wil jij juist gedomineerd worden? Maak dan nu een gratis account aan en kom vandaag nog in contact met gelijkgestemde leden. Aanmelden is 100% gratis


kinkywandelgids is een intieme datingwebsite met voornamelijk neppe profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De reacties op je kinkywandelgids.nl account worden vrijwel altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per verstuurd bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding op kinkywandelgids.nl overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen.

kinkywandelgids in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van chatgesprekken tussen geregistreerde mensen en berichten operators voor een hoog tarief per bericht.
logo kinkywandelgids kinkywandelgids
logo kinkywandelgids https://kinkywandelgids.nl
kinkywandelgids: Erotische chatdienst voor mannen en kinky mensen, kinkywandelgids maakt gebruik van operators

Wat kost kinkywandelgids?

Kosten kinkywandelgids voor het aankopen van creditpakket en het recht op herroeping

om chat berichten te sturen naar niet legitieme profielen op kinkywandelgids moet je daarvoor een creditpakket hebben genomen.

Met één credit kun je slechts één bericht antwoorden of versturen. Desondanks betaal je bij de hoogste creditpakket () als nog tenminste ongeveer een euro per bericht dat je verstuurd. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 credits pakket uitgeven. Jammer genoeg is het onmogelijk om fysieke dates te hebben al zeggen ze in de meeste gevallen dat dit wel mogelijk is.

Indien je nog geen creditbundel heb gekocht, kun je ook 0 berichten lezen of beantwoorden. Pas als je over voldoende credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook zijn credits bundels nodig om andere gebruikers zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel moeten voorafgaans aan het chatten worden gekocht. De creditkosten op kinkywandelgids.nl voor de aankoop van credits zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo kinkywandelgids
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

kinkywandelgids specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching