Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:48:49 ) klapjesflirt Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

klapjesflirt: klapjesflirt is een fictieve Kinky chatdienst met profielen voor Dominante of onderdanige

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Wil jij de touwtjes in handen hebben of wil jij juist gedomineerd worden? Maak dan nu een gratis account aan en kom vandaag nog in contact met gelijkgestemde leden. Aanmelden is 100% gratis


klapjesflirt is een dating site met voornamelijk neppe profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De berichten worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om op hen te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor betalen per berichtje.



Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie op klapjesflirt.nl overrompelt met veel chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben.

klapjesflirt in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chatgesprekken tussen geen fictieve mannen en ingehuurde chatters voor hoge bedragen per bericht.
logo klapjesflirt klapjesflirt
logo klapjesflirt https://klapjesflirt.nl
klapjesflirt: klapjesflirt is een fictieve Kinky chatdienst met profielen voor Dominante of onderdanige

Wat kost klapjesflirt?

Kosten klapjesflirt.nl bij kopen creditbundels en Herroepingsrecht

Om deze geïmiteerde profielen aan te kunnen spreken op klapjesflirt zijn credit-pakketten verplicht.

Door 1 van je credits af te staan kun je 1 berichtje antwoorden of versturen. Maar zijn de kosten met het uitgebreidste creditpakket () nog gewoon bijna één euro per bericht dat je verstuurd. Maar oke, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro credits pakket besteden. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren al doen ze vaak genoeg overkomen dat dat juist wel kan.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je berichten lezen en beantwoorden. Zodra je over voldoende aan credit-tegoeden beschikt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn credit-pakketten nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel kunnen uitsluitend vooraf worden gekocht. De creditkosten op klapjesflirt.nl voor het aanschaffen van een van de creditbundels zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo klapjesflirt
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

klapjesflirt specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching