Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:38:53 ) lellebellen Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

lellebellen: lellebellen is een fictieve erotischechatdienst met gemodereerde profielen van mannen en vrouwen die in je geïnteresseerd zijn en opzoek naar genegenheid

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Kom in contact met Nederlandse en Vlaamse sletten voor geile gesprekjes. Eenzame huisvrouw, stoute moeders en andere hete sloeries vervelen zich kapot en zijn geil. Aanmelden is 100% gratis en anoniem


lellebellen is een dating site met daarop fictieve profielen die door deze site zelf worden toegevoegd. De berichtjes op je lellebellen.nl account worden in vrijwel alle gevallen geschreven door chat operators die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chatoperators zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van hun berichten wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je registratie op lellebellen.nl overladen met tig tallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben.

lellebellen in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van gesprekken tussen geen fictieve personen en chat operators voor hoge prijzen per bericht.
logo lellebellen lellebellen
logo lellebellen https://lellebellen.nl
lellebellen: lellebellen is een fictieve erotischechatdienst met gemodereerde profielen van mannen en vrouwen die in je geïnteresseerd zijn en opzoek naar genegenheid

Wat kost lellebellen?

Kosten voor de aanschaf van een credit-pakket en Herroepingsrecht bij lellebellen

Om een conversatie te mogen opbouwen met onbetrouwbare chatpals op lellebellen zijn credit-pakketten vereist.

Met een credit kun je een enkel berichtje beantwoorden. Niettemin betaal je bij de meest dure credit-bundel (bij laagste kosten per bericht) nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de profielen op deze dating site al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat dat juist wel kan.

Als je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over voldoende ingekochte credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook zijn de credits nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

creditbundels dienen voorafgaans aan het chatten worden aangeschaft. De prijzen op lellebellen.nl voor de aanschaf van credits tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo lellebellen
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

lellebellen specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching