Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:57:25 ) lovepartner Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

lovepartner: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die vrouwen en mannen, lovepartner gebruikt profielen wat door operators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Opzoek naar een relatie of een leuke vriendschap? Dan is Lovepartner de site bij uitstek. BIj ons weet je zeker dat je succes zult hebben


lovepartner is een datingsite met voornamelijk nep profielen die door deze website zelf zijn aangebracht. De berichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van deze berichten wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je direct na je registratie op lovepartner.nl overspoeld met tig tallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben.

lovepartner in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chats tussen geen fictieve personen en fictieve profielen tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo lovepartner lovepartner
logo lovepartner https://lovepartner.nl
lovepartner: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die vrouwen en mannen, lovepartner gebruikt profielen wat door operators wordt beheerd

Wat kost lovepartner?

Kosten voor de aanschaf van credits bundels en het recht op herroeping op lovepartner

Om deze zelf aangebrachte profielen aan te kunnen spreken op lovepartner zijn creditbundels nodig.

Door een enkele credit kun je één berichtje zenden. Niettemin betaal je met bij het laagst mogelijke creditbundel (bij laagste kosten per bericht) als nog minimaal €0,85 per verstuurd bericht. Maar goed, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Vervolgens is het niet mogelijk om offline afspraakjes te behalen al zeggen ze meestal dat dit juist wel kan.

Als je nog geen creditbundel bezit, kun je geen berichten beantwoorden of lezen. Op het moment dat je over aan credits beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook heb je een credit bundel nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel kan je alleen alleen vooraf worden gekocht. De kosten op lovepartner.nl voor het aanschaffen van credits zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo lovepartner
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

lovepartner specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching