Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:53:41 ) lovetoflirt Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

lovetoflirt: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die vrouwen en mannen, lovetoflirt maakt gebruik van chatpals

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Zoeken, flirten en afspreken! Dat is waar lovetoflirt voor staat. Wacht niet langer en kom vandaag nog in contact met de leukste vrouwen in de buurt.


lovetoflirt is een casual dating site die gebruik maken van nep profielen die door deze site zelf zijn aangebracht. De chat berichten die je ontvangt worden in vrijwel alle gevallen geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je hiervoor betalen per verstuurd bericht.



Meestal word je direct na je inschrijving op lovetoflirt.nl overspoeld met vele reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben.

lovetoflirt in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van contact tussen echte personen en entertainment profielen voor hoge bedragen per bericht.
logo lovetoflirt lovetoflirt
logo lovetoflirt https://lovetoflirt.nl
lovetoflirt: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die vrouwen en mannen, lovetoflirt maakt gebruik van chatpals

Wat kost lovetoflirt?

Kosten voor aankoop credits pakketten en het recht op herroeping op lovetoflirt

Om te kunnen chatten met de entertainment profielen. op lovetoflirt is een creditpakket verplicht.

Met een credit kun je maar een bericht versturen. Aan de andere kant betaal je met de duurste credit-bundel (in het meest gunstige geval) als nog minimaal tenminste €1,00 per bericht dat je verstuurd. Maarja, dan moet je wel instaat zijn om voor een kleine tweehonderd credits pakket besteden. Desondanks is het onmogelijk om echte dates te hebben al zeggen ze vaak genoeg dat het gewoon mogelijk is.

Als je nog geen credits hebt, kun je ook 0 berichten lezen en beantwoorden. Pas als je over aan credits beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook zijn credits bundels nodig om profielen zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel kan je alleen uitsluitend voorafgaans aan het chatten worden ingekocht. De kosten op lovetoflirt.nl voor de aankoop van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo lovetoflirt
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

lovetoflirt specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching