Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:23:17 ) match-wereld Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

match-wereld: Erotische chatdienst voor swingers die vrouwen en mannen, match-wereld chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Match-wereld een dating site voor iedereen, date en matching site voor singles die op zijn naar een leuke partner. ontmoet jouw partner ook op Match-wereld


match-wereld is een stoute dating site met daarop fictieve profielen die door deze website zelf zijn gemodereerd. De chatberichten worden in vrijwel alle gevallen geschreven door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van die berichten wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht.



Meestal word je rap na je aanmelding op match-wereld.nl overrompelt met veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

match-wereld in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van gesprekken tussen echte mannen en fictieve profielen tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo match-wereld match-wereld
logo match-wereld https://match-wereld.nl
match-wereld: Erotische chatdienst voor swingers die vrouwen en mannen, match-wereld chatoperators gebruikt

Wat kost match-wereld?

Kosten match-wereld voor de aankoop van credit-pakket en het recht op herroeping

Om zelf aangebrachte users te kunnen benaderen. op match-wereld moet je daarvoor een creditbundel hebben gekocht.

Door met 1 van je credits te betalen kun je maar een enkel bericht zenden. Aan de andere kant betaal je bij het grootste creditbundel () als nog wel ongeveer een euro per reactie. Maar oke, dan moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 credits pakket besteden. Desondanks is het bij alle profielen onmogelijk om echte ontmoetingen te behalen via deze website al zeggen ze meestal dat dit gewoon kan.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over genoeg aan credits hebt, is het lezen van berichten gratis. Ook heb je een creditbundel nodig om profielen zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

creditbundels kunnen voor de conversatie worden ingekocht. De prijzen op match-wereld.nl voor de aankoop van berichten tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo match-wereld
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

match-wereld specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching