Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:16:02 ) matchhub Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

matchhub: Erotische chatdienst voor swingers die opzoek zijn naar seksuele gesprekken, matchhub maakt gebruik van chatpals

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Bij Matchhub.nl kom je gegarandeerd in contact met geile singles bij jouw in de buurt. Wacht niet langer en maak direct een account aan. Aanmelden is gratis & anoniem


matchhub is een ondeugende dating website dat gebruik maakt van fake profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De chatberichten worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je meteen na je registratie op matchhub.nl overrompelt met overdreven veel berichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

matchhub in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van contact tussen geregistreerde personen en berichten operators voor hoge prijzen per bericht.
logo matchhub matchhub
logo matchhub https://matchhub.nl
matchhub: Erotische chatdienst voor swingers die opzoek zijn naar seksuele gesprekken, matchhub maakt gebruik van chatpals

Wat kost matchhub?

Kosten matchhub.nl voor credits pakketten en Herroepingsrecht

voor het wisselen met profielen op matchhub zijn creditbundels verplicht.

Door 1 van je credits af te staan kun je eenmalig berichtje versturen. Desondanks betaal je bij de duurste credit-pakket (het voordeligste kosten per bericht) nog steeds bijna één euro per bericht dat je verstuurd. Maar goed, dan moet je wel bereid zijn om voor een kleine tweehonderd aan een creditbundel uitgeven. Ten slotte is het onmogelijk om echte afspraakjes te behalen al laten ze vaak genoeg overkomen dat dat wel mogelijk is.

Als je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook 0 berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over voldoende ingekochte credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credit bundel nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Een creditbundel behoor je enkel voor een gesprek worden aangeschaft. De bedragen op matchhub.nl voor de aankoop van berichten tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo matchhub
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

matchhub specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching