Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.225.8 [date] => 13-08-2022 [time] => 14:53:36 ) matchzone Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

matchzone: matchzone is een erotische chatplatform met entertainment profielen van sekszoekende vrouwen en mannen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Match & Flirt, bij Matchzone is succes gegarandeerd. Let op: De kans is groot dat je wellicht bekenden tegenkomt, discretie vereist. 100% Anoniem - 24/7 Support - Aanmelden is gratis


matchzone is een dating site met fake profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De chat berichten op je matchzone.nl account worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatters worden getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je kort na je aanmelding op matchzone.nl overspoeld met tientallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen.

matchzone in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van chats tussen geregistreerde personen en fictieve profielen met dure kosten per bericht.
logo matchzone matchzone
logo matchzone https://matchzone.nl
matchzone: matchzone is een erotische chatplatform met entertainment profielen van sekszoekende vrouwen en mannen

Wat kost matchzone?

Kosten voor credits en Herroepingsrecht bij matchzone

Om contact te maken met zelf aangebrachte chatpals op matchzone is een credit-bundel verplicht.

Door één credit kun je een enkel bericht sturen. Des al niet te min zijn de kosten bij het grootste credit-bundel (tegen het meest besparende tarief) nog steeds €0,85 per bericht dat je verstuurd. Maar oke, dan moet je wel het er voor over hebben om voor 180 euro creditbundel tegoed uitbesteden. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te verwezenlijken met de profielen op deze datingsite al zeggen ze vaak genoeg dat dit wel zo is.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook geen berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over ingekochte credits hebt, is het lezen van berichten gratis. Ook heb je een credits pakket nodig om profielen een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel moeten voor de conversatie worden betaald. De kosten op matchzone.nl voor de aankoop van een van de creditbundels zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo matchzone
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
6 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

matchzone specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching