Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:45:27 ) maturewereld Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

maturewereld: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar intieme chatgesprekken, maturewereld chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Op zoek naar een sexdate met ouderen? Maturewereld.nl is de plaats voor mature sex en mature dating. Spreek af met rijpe vrouwen voor een spannend erotisch afspraakje. Rijpe dames zoeken jouw! Discreet, anoniem en gratis aanmelden. Kom direct in contact voor die spannende mature date.


maturewereld is een lustige dating website met fake profielen die zij zelf hebben toegevoegd. De berichten die je ontvangt worden vrijwel altijd zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding op maturewereld.nl overrompelt met veel reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen.

maturewereld in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van gesprekken tussen geregistreerde mensen en ingehuurde chatters met hoge kosten per bericht.
logo maturewereld maturewereld
logo maturewereld https://maturewereld.nl
maturewereld: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die opzoek zijn naar intieme chatgesprekken, maturewereld chatoperators gebruikt

Wat kost maturewereld?

maturewereld.nl kosten voor credits en het recht op herroeping

voor het wisselen met nep profielen op maturewereld zijn creditbundels vereist.

Met 1 credit kun je slechts 1 bericht beantwoorden. Niettemin betaal je bij de duurste credit-pakket (bij het laagst mogelijke tarief) nog gewoon ongeveer een euro per verstuurd bericht. Maarja, dan moet je wel het er voor over hebben om direct voor €179,99 credits pakket besteden. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen al zeggen ze veelal dat dit gewoon mogelijk is.

Indien je geen credits hebt, kun je niemands berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over credits beschikt, is het lezen van berichten gratis. Ook zijn credit-pakketten nodig om profielen een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel moeten alleen vooraf worden aangeschaft. De creditkosten op maturewereld.nl voor het aanschaffen van credits tegoed zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo maturewereld
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

maturewereld specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching