Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:39:49 ) maxrelatie Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

maxrelatie: Erotische chatdienst voor 50plussers die rijpe vrouwen, maxrelatie chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Jonge tiener meiden willen daten en zoeken mannen die zin hebben in contact met hen! Deze meisjes willen met jou praten over sexdating!


maxrelatie is een dating site dat gebruik maakt van nep profielen die door hen zelf worden gecreëerd. De berichtjes op je maxrelatie.nl account worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht.



Vaak word je direct na je registratie op maxrelatie.nl overspoeld met veel reacties van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen.

maxrelatie in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van conversaties tussen geregistreerde mensen en chatpals van aantrekkelijke matures vrouwen. Jammer genoeg komem er voor een duur tarief per bericht, alleen chatgesprekken tot stand, géén echte dates!
logo maxrelatie maxrelatie
logo maxrelatie https://maxrelatie.nl
maxrelatie: Erotische chatdienst voor 50plussers die rijpe vrouwen, maxrelatie chatoperators gebruikt

Wat kost maxrelatie?

Kosten voor aankoop een creditbundel en Herroepingsrechten bij maxrelatie

Om een conversatie te mogen starten met gebruikersprofielen op maxrelatie is een credits bundel nodig.

Door één van je credits in te zetten kun je eenmalig berichtje antwoorden of versturen. Helaas betaal je bij bij het laagst mogelijke creditpakket (bij het laagst mogelijke tarief) als nog gewoon minimaal 1 euro per reactie. Maar oke, dan moet je wel instaat zijn om direct voor €179,99 credits pakket uitgeven. Daarna is het bij alle profielen onmogelijk om echte dates te vinden via deze website al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat dat wel gewoon kan.

Als je geen creditbundel heb gekocht, kun je ook geen berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over genoeg ingekochte credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een creditbundel nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

De credit-pakketten dienen alleen vooraf worden betaald. De bedragen op maxrelatie.nl voor de aankoop van credits tegoed bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo maxrelatie
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

maxrelatie specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie50+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieVoor hetero seksueel actieve senioren

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching