Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:05:08 ) meisjesdaten Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

meisjesdaten: meisjesdaten is een fake erotischechatsite met neppe profielen van aantrekkelijke vrouwen en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Jonge tiener meiden willen daten en zoeken mannen die zin hebben in contact met hen! Deze meisjes willen met jou praten over sexdating!


meisjesdaten is een dating site met voornamelijk fictieve profielen die ze zelf hebben toegevoegd. De chatberichten die je binnen krijgt worden bijna altijd geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de door hun berichten ontvangen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want zodra je op deze berichten wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving op meisjesdaten.nl overspoeld met soms honderden chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen.

meisjesdaten in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van contact tussen geregistreerde mensen en berichten operators voor hoge bedragen per bericht.
logo meisjesdaten meisjesdaten
logo meisjesdaten https://meisjesdaten.nl
meisjesdaten: meisjesdaten is een fake erotischechatsite met neppe profielen van aantrekkelijke vrouwen en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost meisjesdaten?

Kosten meisjesdaten aankoop credits bundel en Herroepingsrecht

Om zelf verzonnen leden te kunnen contacten. op meisjesdaten moet je eerst altijd een creditbundel hebben aangeschaft.

Met één credit kun je slechts een single bericht beantwoorden. Jammergenoeg betaal je bij de hoogste pakket (bij laagste kosten per bericht) nog steeds ongeveer een euro per bericht. Maarja, dan moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro aan een creditbundel betalen. Ten slotte is het bij alle profielen onmogelijk om echte dates te regelen via deze website al laten ze vaak genoeg overkomen dat dat wel mogelijk is.

Op het moment dat je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je berichten beantwoorden of lezen. Wanneer je over genoeg aan credit-tegoeden beschikt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook zijn creditbundels nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten kan je alleen alleen voor een gesprek worden aangeschaft. De kosten op meisjesdaten.nl voor het aankopen van credits tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo meisjesdaten
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

meisjesdaten specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching