Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:57:09 ) mijngeheimesexdate Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mijngeheimesexdate: Fictieve chatsite voor vreemdgaan en overspel, de gebruikers op mijngeheimesexdate worden gemodereerd door operators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Maak direct geheim contact met een leuke meid uit jouw buurt


mijngeheimesexdate is een datingsite dat gebruik maakt van fake profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De chat berichten worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want wanneer je op een van hun berichten wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht.



Gewoonlijk word je rap na je registratie op mijngeheimesexdate.nl overladen met tientallen reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben.

mijngeheimesexdate in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chats tussen geen fictieve mannen en fictieve profielen van ladyboys en t-girls. Echter voor hoge prijzen per bericht.
logo mijngeheimesexdate mijngeheimesexdate
logo mijngeheimesexdate https://mijngeheimesexdate.nl
mijngeheimesexdate: Fictieve chatsite voor vreemdgaan en overspel, de gebruikers op mijngeheimesexdate worden gemodereerd door operators

Wat kost mijngeheimesexdate?

Kosten mijngeheimesexdate.nl voor het aankopen van credit-pakket en het recht op herroeping

Om een chat te kunnen opbouwen met aangeklede leden op mijngeheimesexdate moet je vooraf een credit bundel hebben bekostigd.

Door één credit kun je maar een enkel bericht zenden. Maar zijn de kosten met bij het laagst mogelijke creditpakket (het voordeligste kosten per bericht) als nog wel €0,85 per berichtje. Maarja, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een kleine tweehonderd aan credits aankopen. Uiteraard is het onmogelijk om fysieke dates te behalen al beweren ze meestal dat het wel mogelijk is.

Op het moment dat je geen credits hebt, kun je ook geen berichten beantwoorden of lezen. Op het moment dat je over voldoende ingekochte credits beschikt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook heb je een credits pakket nodig om andere gebruikers een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket behoor je alleen voor de conversatie worden gekocht. De kosten op mijngeheimesexdate.nl voor het inkopen van een creditbundel zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mijngeheimesexdate
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mijngeheimesexdate specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie30+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieAffaires & Overspel (straight)

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching