Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:14:02 ) mijnneukhub Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

mijnneukhub: mijnneukhub is een fictieve overspel chatwebsite wat gebruik maakt van operators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Ben jij op zoek naar een neukbuddy? Dan is Mijnneukhub.nl de website voor jou! Meld je nu direct gratis aan en ga gelijk op zoek naar een neukbuddy. Dagelijks 10.000 nieuwe leden. 100% Discreet & Anoniem


mijnneukhub is een datingsite dat gebruik maakt van fake profielen die ze zelf hebben aangebracht. De berichtjes worden in bijna alle gevallen geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor €1,90 betalen per berichtje.



Waarschijnlijk word je kort na je registratie op mijnneukhub.nl overladen met veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen.

mijnneukhub in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van chatgesprekken tussen echte personen en entertainment profielen van shemales en tranny's. Echter voor hoge prijzen per bericht.
logo mijnneukhub mijnneukhub
logo mijnneukhub https://mijnneukhub.nl
mijnneukhub: mijnneukhub is een fictieve overspel chatwebsite wat gebruik maakt van operators

Wat kost mijnneukhub?

mijnneukhub kosten voor de aankoop van credits pakketten en het recht op herroeping

om chats te versturen naar valse profielen op mijnneukhub moet je vooraf een credit pakket hebben bekostigd.

Met 1 credit kun je slechts een single berichtje antwoorden of versturen. Aan de andere kant zijn de kosten met de duurste credit-bundel (het voordeligste kosten per bericht) nog gewoon tenminste €1,00 per bericht dat je verstuurd. Maar goed, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een slordige 180,- euro creditbundel tegoed uitbesteden. Ten slotte is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te vinden met de profielen op deze site al wekken ze bijna altijd de indruk dat dat juist wel kan.

Wanneer je geen credits hebt, kun je nul berichten beantwoorden of lezen. Wanneer je over aan credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credit bundel nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket kan je alleen uitsluitend voorafgaans aan het chatten worden aangeschaft. De bedragen op mijnneukhub.nl voor de aanschaf van credits bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo mijnneukhub
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

mijnneukhub specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie30+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieAffaires & Overspel (straight)

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching