Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:28:33 ) milfhunters Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

milfhunters: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die gelijkgestemde chatters, milfhunters gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Rijpe vrouwen bij jouw in de buurt zoeken vandaag nog een spannend sexcontact - Laat deze rijpe vrouwen niet wachten! Meld je nu gratis aan en kom direct in contact


milfhunters is een dating site met neppe profielen die deze site zelf hebben gecreëerd. De berichten die je binnen krijgt worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want wanneer je op deze berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per berichtje.



Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding op milfhunters.nl overladen met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen.

milfhunters in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van conversaties tussen geen fictieve mannen en entertainment profielen voor hoge prijzen per bericht.
logo milfhunters milfhunters
logo milfhunters https://milfhunters.nl
milfhunters: Erotische chatdienst voor sekszoekende mensen die gelijkgestemde chatters, milfhunters gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Wat kost milfhunters?

Kosten voor de aankoop van creditbundels en Herroepingsrechten bij milfhunters.nl

voor het chatten doormiddel van berichten met fictieve profielen op milfhunters moet je verplicht een credit pakket hebben aangekocht.

Door één credit kun je slechts een single berichtje beantwoorden. Des al niet te min zijn de kosten met het grootste creditbundel () nog gewoon bijna één euro per berichtje. Maar oke, dan moet je wel instaat zijn om voor 180 euro aan credits aankopen. Jammer genoeg is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te verwezenlijken al wekken ze vaak de indruk dat het gewoon kan.

Wanneer je nog Dus géén credits hebben betekend dat, kun je ook nul berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over aan credits beschikt, is t lezen gratis. Ook heb je een credit bundel nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Een credit-bundel kan je alleen alleen voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De prijzen op milfhunters.nl voor het inkopen van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo milfhunters
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

milfhunters specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching