Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:07:45 ) milfzoektgratissex Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

milfzoektgratissex: milfzoektgratissex is een neppe erotische chatdienst met fake profielen van aantrekkelijke vrouwen en opzoek naar erotisch getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Lekkere milfs op zoek naar gratis sex met een lekkere man


milfzoektgratissex is een lustige datingsite die gebruik maken van neppe profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De berichten worden vrijwel altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze berichten centrales zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd.



Meestal word je meteen na je inschrijving op milfzoektgratissex.nl overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

milfzoektgratissex in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van chats tussen geregistreerde mensen en berichten operators met hoge kosten per bericht.
logo milfzoektgratissex milfzoektgratissex
logo milfzoektgratissex https://milfzoektgratissex.nl
milfzoektgratissex: milfzoektgratissex is een neppe erotische chatdienst met fake profielen van aantrekkelijke vrouwen en opzoek naar erotisch getinte chats

Wat kost milfzoektgratissex?

Kosten voor het aankopen van credits bundels en het recht op herroeping bij milfzoektgratissex

Om contact te kunnen maken met fictieve leden op milfzoektgratissex is een credit-bundel vereist.

Door 1 van je credits af te staan kun je slechts een berichtje beantwoorden. Jammergenoeg zijn de kosten met het meest besparende credit-pakket (in het meest gunstige geval) als nog wel minimaal 1 euro per verstuurd bericht. Maar oke, daarvoor moet je wel bereid zijn om direct voor €179,99 aan credits aankopen. Uiteraard is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te behalen al beweren ze bijna altijd dat dat gewoon mogelijk is.

Op het moment dat je geen creditbundel bezit, kun je berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over aan credits beschikt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook heb je een credit-pakket nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

creditbundels kunnen uitsluitend voor het uitwisselen van berichten worden gekocht. De bedragen op milfzoektgratissex.nl voor het aanschaffen van credits bedragen als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo milfzoektgratissex
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

milfzoektgratissex specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching