Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:06:58 ) neuk-oproepjes Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

neuk-oproepjes: neuk-oproepjes is een neppe erotische chatdienst met fake profielen van sexy vrouwen en mannen en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Alle Nederlandse en Belgische sex oproepjes in een overzicht, bekijk alle oproepen en profielen van alle bekende sites op een website.


neuk-oproepjes is een elegante datingwebsite met neppe profielen die door hunzelf worden toegevoegd. De reacties op je neuk-oproepjes.com account worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van die chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding op neuk-oproepjes.com overspoeld met veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

neuk-oproepjes in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van contact tussen geen fictieve mensen en entertainment profielen prijzige kosten per bericht.
logo neuk-oproepjes neuk-oproepjes
logo neuk-oproepjes https://neuk-oproepjes.com
neuk-oproepjes: neuk-oproepjes is een neppe erotische chatdienst met fake profielen van sexy vrouwen en mannen en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost neuk-oproepjes?

Kosten voor een credits pakket en Herroepingsrechten bij neuk-oproepjes.com

Om contact te kunnen met onjuiste gebruikers op neuk-oproepjes moet je hals over kop een credit bundel hebben gekocht.

Door met 1 van je credits te betalen kun je slechts 1 berichtje sturen. Desondanks zijn de kosten met het meest besparende creditpakket (het voordeligste kosten per bericht) als nog tenminste tenminste €1,00 per bericht dat je verstuurd. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor 180 euro aan credits aankopen. Daarna is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de profielen op deze website al wekken ze vaak de indruk dat dat wel mogelijk is.

Op het moment dat je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je nul berichten lezen of beantwoorden. Op het moment dat je over genoeg ingekochte credits beschikt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook heb je een credit bundel nodig om andere gebruikers zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

Deze credit-pakketten behoor je enkel voorafgaans aan het chatten worden gekocht. De bedragen op neuk-oproepjes.com voor aankopen van een van de creditbundels zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo neuk-oproepjes
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

neuk-oproepjes specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching