Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:58:22 ) neukclub Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

neukclub: neukclub is een fictieve affaire chatwebsite wat gebruik maakt van chatoperators

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Spannend Flirten & Chatten doe je bij de grootste sex-community van Nederland en België. Aanmelden is 100% gratis en anoniem. Waar wacht jij nog op?


neukclub is een datingsite met fake profielen die door deze website zelf zijn aangebracht. De reacties die je ontvangt worden hierbij geschreven door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht.



Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding op neukclub.com overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen.

neukclub in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van contact tussen geen fictieve mannen en ingehuurde chatters van shemales en transgenders. Echter met hoge kosten per bericht.
logo neukclub neukclub
logo neukclub https://neukclub.com
neukclub: neukclub is een fictieve affaire chatwebsite wat gebruik maakt van chatoperators

Wat kost neukclub?

Kosten voor aankoop een credit-pakket en het recht op herroeping op neukclub.com

Om een online ontmoeting te mogena met leden op neukclub is een credit-pakket verplicht.

Met één credit kun je slechts eenmaal berichtje antwoorden of versturen. Niettemin betaal je bij het grootste pakket (in het meest gunstige geval) als nog gewoon minimaal 1 euro per berichtje. Maar oke, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een kleine tweehonderd credits pakket besteden. Jammer genoeg is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te verwezenlijken met de profielen op deze datingwebsite al zeggen ze vaak dat dat wel zo is.

Wanneer je Dus géén credits hebben betekend dat, kun je geen berichten beantwoorden of lezen. Op het moment dat je over ingekochte credits hebt, kost het lezen niks meer. Ook heb je een credit bundel nodig om chatpals een zogenoemde flirts of ijsbrekers te sturen.

Zo een credits pakket kan je alleen voor de conversatie worden ingekocht. De bedragen op neukclub.com voor het aankopen van berichten tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo neukclub
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

neukclub specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie30+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieAffaires & Overspel (straight)

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching