Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:34 ) neukeninjegemeente Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

neukeninjegemeente: Erotische chatdienst voor swingers die gelijkgestemde chatters, neukeninjegemeente chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Neuk vandaag nog gratis een lekkere vrouw uit jouw gemeente of uit jouw buurt


neukeninjegemeente is een stoute dating website dat gebruik maakt van nep profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De berichten op je neukeninjegemeente.be account worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd.



Meestal word je direct na je inschrijving op neukeninjegemeente.be overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen.

neukeninjegemeente in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van conversaties tussen echte mensen en ingehuurde chatters met een hoog prijskaartje per bericht.
logo neukeninjegemeente neukeninjegemeente
logo neukeninjegemeente https://neukeninjegemeente.be
neukeninjegemeente: Erotische chatdienst voor swingers die gelijkgestemde chatters, neukeninjegemeente chatoperators gebruikt

Wat kost neukeninjegemeente?

Kosten neukeninjegemeente.be voor het aanschaffen van creditbundels en het recht op herroeping

Om een chat te kunnen starten met op fictie beruste chatpals op neukeninjegemeente moet je noodgedowngen credits hebben genomen.

Door 1 van je credits af te staan kun je slechts een single bericht sturen. Anderzijds betaal je met de duurste credit-bundel () als nog tenminste minimaal 1 euro per verstuurd bericht. Maarja, daarvoor moet je wel het er voor over hebben om voor een slordige 180,- euro credits pakket uitgeven. Vervolgens is het bij alle profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben met de profielen op deze dating site al zeggen ze bijna altijd dat het wel mogelijk is.

Als je nog geen creditbundel bezit, kun je ook 0 berichten beantwoorden of lezen. Zodra je over genoeg aan credit-tegoeden hebt, bataal je niet meer om berichten te lezen. Ook zijn credits pakketten nodig om chatpals een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket behoor je enkel voor de conversatie worden ingekocht. De kosten op neukeninjegemeente.be voor aankopen van een creditbundel zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo neukeninjegemeente
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

neukeninjegemeente specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching