Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:54:41 ) seks4u Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

seks4u: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die opzoek zijn naar flirterige chatgesprekken, seks4u gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Gratis seks met U ? Heb je zin ?


seks4u is een stoute dating website dat gebruik maakt van fictieve profielen die door deze website zelf zijn gemodereerd. De reacties die je binnen krijgt worden bijna allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichten wilt antwoorden moet je daarvoor geld betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je rap na je aanmelding op seks4u.nl overspoeld met soms honderden reacties van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben.

seks4u in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van conversaties tussen geen fictieve mensen en chatpals met hoge kosten per bericht.
logo seks4u seks4u
logo seks4u https://seks4u.nl
seks4u: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die opzoek zijn naar flirterige chatgesprekken, seks4u gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Wat kost seks4u?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo seks4u
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

seks4u specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching