Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:50:17 ) SeksHookup Review » 3 Ervaringen & Klachten (2022)

SeksHookup: sekshookup is een leuke chat maar geen echte hookup site

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

SeksHookup is opgericht in 2016 en bedoeld als Hook up ontmoetingsplaats. Daarnaast is deze site niet alleen bedoeld voor affaires of vreemdgaan, maar ook voor het vinden van een sexdate. Daarom kun je hier als single ook gewoon vinden waarnaar je op zoek bent. Ook heeft Seks Hookup leuke mogelijkheden als het delen van je status en het liken van foto's. Bovendien kun je naast je profielbezoekers ook zien wie jou ge-liked heeft en ontvang je relevante matches. Kortom deze casual dating site is een goede manier om in contact te komen met gelijkgestemden. Na je gratis inschrijving kun je direct beginnen met het uitwisselen van berichten, foto’s delen of webcammen met andere gebruikers.

SeksHookup Veilig en Betrouwbaar?

SeksHookup maakt helaas nog geen gebruik van een beveiligde ssl verbinding waardoor je gegevens en foto's niet versleuteld worden opgeslagen. En alhoewel het weinig voorkomt is het dus wel makkelijker voor internet criminelen om bijvoorbeeld e-mailadressen te stelen. Gebruik daarom niet je echte naam en bij voorkeur ook het niet je privé mail als je gebonden bent. Indien je foto's plaats kun je er voor kiezen jezelf onherkenbaar te maken. Doordat de profielen alleen zichtbaar zijn voor ingelogde gebruikers kunnen andere je niet direct vinden op deze site zonder een account aan te maken.

Wanneer wij deze website bezoeken krijgen we een pop-up melding waarin onder andere staat dat een deel van de profielen fictief zijn. Daarnaast zijn er ook gebruikers die het contact online leuk en spannend vinden, maar niet direct opzoek zijn naar een offline ontmoeting. Daardoor is het dus niet bij alle profielen mogelijk om fysieke afspraken te maken. Bij dit soort profielen worden de berichten beantwoord door chat operators, wat overigens vaak wel jongere vrouwen zijn. Wees daarom niet te kieskeurig en volg onze tips om een fake profiel te kunnen herkennen.

SeksHookup in het kort

logo SeksHookup SeksHookup
logo SeksHookup https://sekshookup.com
SeksHookup: sekshookup is een leuke chat maar geen echte hookup site

Wat kost SeksHookup?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
John ( jaar) 6 juni 2019
Ik raad SeksHookup niet aan John over SeksHookup

Super super nep het zijn allemaal operators waar je contact mee hebt. Na dat èèn van de dame die heel arogant en denigrerend tegen me deed ben flink tegen tekeer gegaan. Daarna kon ik op een gegeven moment geen credits meer kopen en opeens dames die ik leuk vond maar waar het niets mee was geworden gingen opeens reageren. Ik stuurde mail ik kan geen credit kopen maar geen reactie. Ik belde telefoon nr op de website op was een nr in engeland.
Maar het kantoor zit in Roemenië lekker betrouwbaar allemaal maar niet heus! Waarschijnlijk ben ik niet tegen een mooie dame te keer gegaan maar één of ander donut vreetende en koffie zuipende operator.

auteur van de beoordeling
Khaaa ( jaar) 25 augustus 2018
Ik raad SeksHookup niet aan Khaaa over SeksHookup

Nog niets succes gehad hier, is het echt of fake... ik weet het niet eigenlijk.

auteur van de beoordeling
F Nederstigt ( jaar) 11 juli 2018
Ik raad SeksHookup aan F Nederstigt over SeksHookup

Op zich een goede site. Leuke contacten opgedaan. Het is alleen niet mogelijk om contact gegevens buiten de chat om aan elkaar door te geven. Dus doorgeven van Whatsapp of email wordt systematisch verwijderd wat afspreken buiten de chat onmogelijk maakt. Heel irritant.

logo SeksHookup
Onze score 3.6
Gemiddelde beoordeling
30 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 144 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

SeksHookup specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching