Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:25:19 ) seksvandaag Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

seksvandaag: seksvandaag is een gemodereerde erotischechatdienst met neppe profielen van vrouwen en mannen die gewild zijn en opzoek naar genegenheid

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Leden op deze site zijn extreem geil, durf jij het aan? Meld je aan en heb vandaag nog virtueel sekscontact met de meest geile dames uit België en Nederland


seksvandaag is een datingsite dat gebruik maakt van neppe profielen die door deze website zelf zijn gemodereerd. De chatberichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van die berichten wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd.



Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie op seksvandaag.be overrompelt met veel berichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen.

seksvandaag in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van gesprekken tussen geregistreerde personen en chatpals met dure kosten per bericht.
logo seksvandaag seksvandaag
logo seksvandaag https://seksvandaag.be
seksvandaag: seksvandaag is een gemodereerde erotischechatdienst met neppe profielen van vrouwen en mannen die gewild zijn en opzoek naar genegenheid

Wat kost seksvandaag?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo seksvandaag
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

seksvandaag specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching