Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 12:13:50 ) shemalecontactnederland Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

shemalecontactnederland: shemalecontactnederland is een fictieve chatdienst met profielen van ladyboys en transseksuelen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Bij Shemalecontact Nederland kom je snel in contact met de geilste transgenders


shemalecontactnederland is een uitdagende dating website met daarop fictieve profielen die door deze website zelf zijn gemodereerd. De chatberichten die je ontvangt worden bijna altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je kort na je registratie op shemalecontactnederland.nl overrompelt met veel reacties van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen.

shemalecontactnederland in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van chats tussen geregistreerde mensen en entertainment profielen van shemales en t-girls. Echter voor een hoog tarief per bericht.
logo shemalecontactnederland shemalecontactnederland
logo shemalecontactnederland https://shemalecontactnederland.nl
shemalecontactnederland: shemalecontactnederland is een fictieve chatdienst met profielen van ladyboys en transseksuelen

Wat kost shemalecontactnederland?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo shemalecontactnederland
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

shemalecontactnederland specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie18+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieshemale en trangenders, of liefhebbers

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching