Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:29:28 ) Stouteshemales Review » 2 Ervaringen & Klachten (2022)

Stouteshemales: stouteshemales

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

Stouteshemales is de nichedatingsite van het moment en ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen om in contact te kunnen komen met shemales of transseksuele. Omdat het een bepaalde niche is lijkt het een relatief gezien kleine doelgroep. Desondanks is er in Nederland veel belangstelling voor een date met een shemale. En vooral de laatste tijd heeft het daten met transseksuele een meer bekendheid en gekregen en duiken er ook telkens meer sites op het internet met deze nichedating. Hun slogan is; "Beleef je fantasie met de stoute shemales en trannies!"

Het aanmelden op StouteShemales.nl is gratis en ook het lidmaatschap is onbeperkt gratis. Verder kun je gratis interesse tonen en de foto's van andere bekijken, maar om echt contact te maken met de shemales moet je credits kopen en betaal je per bericht. Het voordeel is dat je nergens aan vast zit, het nadeel is dat je geen lange conversaties over en weer kan sturen omdat het dan te duur wordt.

Stouteshemales fake of echt? In de voorwaarde van stouteshemales staat dat sommige van hun profielen, advertenties of bijdragen entertainment tot doel kunnen hebben. Waardoor fysiek contact niet in alle gevallen mogelijk zal zijn. Wij geloven best dat er ook echte profielen op stouteshemales.nl aanwezig zijn, maar adviseren wel om altijd even de datingtips na te leven om te kijken of een profiel waarmee je contact heb echt is. Ook kan het zijn dat jouw profiel wel echt is maar niet van plan is om een fysiek afspraakje te maken. Vraag daarom in de eerste berichten al duidelijk waar hij of zij naar opzoek is.

Stouteshemales in het kort

logo Stouteshemales Stouteshemales
logo Stouteshemales https://%%domain%%
Stouteshemales: stouteshemales

Wat kost Stouteshemales?

NichedatingJa

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Samantha ( jaar) 1 november 2017
Ik raad Stouteshemales niet aan Samantha over Stouteshemales

Zo trots dat het anno 2017 gewoon normaler is geworden en ik ook op zoek online kan gaan naar een leuke vent die mij ziet staan en die mij ook accepteert. Leuke website verder. Enige puntje van kritiek is dat het mij opvalt dat sommige profielen niet echt lijken, en dat vind ik wel jammer. Als je dat chat krijg je geen antwoord terug.

auteur van de beoordeling
bob (34 jaar) 25 oktober 2017
Ik raad Stouteshemales niet aan bob over Stouteshemales

Heb uiteraard direct even gekeken toen ik deze review las. Soms op tv dan zie je toch wel is lekkere voorbij komen. Maar verbaas me echt nog hoeveel profielen er op staan en beste geile foto's. Leuke om even een kijkje te nemen.

logo Stouteshemales
Onze score 2.0
Gemiddelde beoordeling
12 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 1 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Stouteshemales specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching