VictoriaMilan: Gevangen in een monotone relatie? Mist u de passie en spanning? Herleef de passie!

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Victoria Milan is opgericht in 2010 en is van origine een Noorse Datingsite die gespecialiseerd is in Affaire Daten. VictoriaMilan heeft haar naamsbekendheid mede te danken doordat ze ook grootschalig gebruikmaken van offline marketing. Hierdoor zijn ze middels vele persberichten op tv, de radio, kranten en tijdschriften enorm onder de aandacht gekomen bij het grote publiek. Daarnaast is deze Affaire dating site ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen! Daardoor vinden zij het ook erg belangrijk dat de vrouw man verhouding onder hun gebruikers echt hoog is. Het is immers erg irritant voor een dame dat ze duizenden berichten van mannen krijgt, omdat deze heren niemand anders kunnen vinden om een berichtje te sturen. Bovendien kun je op dit vreemdgaan platform eerst veilig, discreet en gratis een account aanmaken alvorens je besluit om een Premium Lidmaatschap te nemen.

Victoria Milan vindt het aanbrengen van vrouwelijke gebruikers zo belangrijk dat ze hebben besloten om nieuwe vrouwen voordeel te geven. Nieuwe vrouwelijke inschrijvers krijgen namelijk een gratis lidmaatschap. Hiermee kunnen ze de man vrouw verhouding van hun website positief te beïnvloeden.

VictoriaMilan in het kort

logo VictoriaMilan VictoriaMilan
VictoriaMilan: Gevangen in een monotone relatie? Mist u de passie en spanning? Herleef de passie! logo VictoriaMilan

Wat kost VictoriaMilan?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
4 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Gebruiksgemak
5 / 10
Functionaliteit
5 / 10
Klantenservice
4 / 10
Kosten
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stan ( jaar) 6 april 2018
Ik raad VictoriaMilan niet aan Stan over VictoriaMilan

Victoria milan vind ik tot nog toe een van de meest betrouwbare met tenminste nog echte profielen. Daarbij is deze site lekker discreet op alle vlakken en ook de “paniek knop” is erg handig. Zo heb ik deze bijvoorbeeld op het werk nog wel is nodig gehad als ik even snel moest reageren. Mijn eerste maand op vicotriamilan had ik gewoon nog een gratis lidmaatschap en een beetje de aap uit te boom gekeken. Veel profielen gecheckt en werd uiteindelijk minder wantrouwend en steeds enthousiaster. Toen mijn twijfels weg waren heb ik direct een premium lidmaatschap genomen. Persoonlijk vind ik de Kosten best wel meevallen, gezien je daarvoor wel onbeperkt berichten kunt uitwisselen. Heb daar inmiddels al enkele duizenden berichten verstuurd in ruim een jaar tijd Ik heb leuke dates gehad met verschillende dames en heb daarnaast ook wel wat teleurstellingen gehad. Heb bijvoorbeeld een keer 4 uur voor niks in de auto gezeten, 150km heen en 150km terug. Achteraf gezien kun je dat wel is hebben op zo’n datingsite waar veel getrouwde mensen komen voor discrete dates. Doe nu alleen binnen 50km zoeken en dat kan ik ook wel als tip meegeven. Anders rij je echt wel een op de drie keer voor jan lul, omdat iemand een uur later al misschien niet meer in de gelegenheid is om er tussenuit te knijpen.

logo VictoriaMilan
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
42 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 191 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

VictoriaMilan specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching